ph 1_2 23-030.jpg

Mijn naam is  Ingrid Roijenga.
Ik werk sinds 2011 op de Brug.
Vorige jaren heb ik les gegeven aan de groepen 4, 5 en 6.
Dit jaar sta ik voor de nieuwe uitdaging, groep 1/2!
Een heel andere manier van werken, maar ontzettend leuk.
We zingen al heel wat leuke liedjes en genieten van het spelen in de hoeken en het samen buiten spelen. De kinderen genieten ook zichtbaar van  knutselen en tekenen. 
Het schooljaar is goed begonnen en dat geeft een goed gevoel.
Ik ga elke dag met super veel plezier naar school.

Ook ben ik moeder van een dochter en woon met haar en mijn man in De Meern.
In mijn vrije tijd geniet ik van tuinieren, skaten soms een spannend boek lezen.
ph 1_2 23-007.jpg

Mijn naam is  Hannie van Emmerik.

Ik werk al jaren met veel plezier op de Brug in de onderbouw en middenbouw.
Dit jaar sta ik weer voor groep 1/2 en nu samen met Ingrid.
Met de klas zijn we het jaar fijn gestart en we hebben er veel zin in.

Ik kan enorm genieten van het spontane van de kleuters. Het inleven en helemaal opgaan in de thema’s waarover we werken en daar alles uit halen. Knutselen, hoekenspel, bouwen, het spelenderwijs leren met cijfers en letters.
Met de klas zingen en muziek maken doe ik ook erg graag.
Met mijn man en 2 dochters van 5 en 7 jaar woon ik in de Meern.


In mijn vrije tijd vind ik het leuk om gezellige dingen te doen met het gezin en met familie en vrienden. Ik ga ook graag op pad om leuke dingen te ondernemen. Wandelen, skaten of op ontdekking in de natuur.
We gaan er weer een mooi schooljaar van maken!
ph 6_7 23-025.jpg


Mijn naam is Monique Verstraten.

Ik ben 35 jaar en woon samen met mijn man Richard in Schoonhoven. Wij zijn trotse ouders van 2 mooie dochters: Roos (5) en Luus (maart 2017). Ik houd van gezelligheid, fotograferen, zon, strand, vakanties, Italië, Fiat 500, MINI Cooper….. 

14 jaar geleden begon ik met werken in groep 5/6 op ‘ De Brug’ , locatie ‘Jan van der Wijngaard’. Na twee jaar ben ik gaan werken in Vianen op CBS ‘De Voorhof’. Ik was daar werkzaam in de groepen 5 t/m 8. Sinds september dit jaar werk ik hier met veel plezier!

Samen met juf Astrid sta ik voor groep 5/7. Astrid werkt op de maandag, dinsdag, woensdag en ik doe de donderdag en vrijdag. Samen met de ouders, kinderen en collega’s hopen wij er een mooi, leerzaam en gezellig jaar van te maken. 
ph 6_7 23-024.jpg

Mijn naam is AnneMarie de Koster en ik werk al 25 jaar in het onderwijs. Ik ben begonnen als handvaardigheidsleerkracht. Na verloop van tijd ben ik ook weer voor de groep gaan staan.
Dit jaar sta ik in groep 3-4.


 Ik werk met veel plezier binnen het onderwijs, want ik vind het geweldig om  met kinderen te werken. Hun enthousiasme en leergierigheid boeit mij iedere dag! Bovendien is het nooit saai binnen het onderwijs. Iedere dag brengt iets bijzonders met zich mee.


In mijn vrije tijd geniet ik ervan om oma te zijn! Ik pas, naast drie dagen werken op school, één dag op mijn kleinzoon en kleindochter. Mijn man en ik hebben twee dochters en nu inmiddels ook twee heerlijke kleinkinderen.


En als er dan nog tijd over is schilder en teken ik heel graag. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om  naast de leervakken ook op een creatieve manier met de kinderen in de groep bezig te zijn.
image.png

Mijn naam is Rick de Vos, leerkracht van groep 8. In 2015 ben ik afgestuurd aan de Marnix Academie. Dit is dus mijn vierde jaar als leerkracht. Ik werk sinds 2015 met enorm veel plezier op de Brug! Mijn hart ligt echt bij de bovenbouw en haal veel energie uit het lesgeven!

Ik woon met veel plezier samen met mijn vriend Joshua in Vreeswijk. Als het even kan fiets ik iedere dag naar school. Daarnaast ben ik ook vaak in de sportschool te vinden.

Tot ziens op de Brug! image.png

Mijn naam is Margreet Ruiter.
Samen met mijn man Hans en dochter Marlies woon ik in IJsselstein.
We hebben ook een zoon, Bert, maar hij woont in Tsjechië.

Ik werk al een aantal jaren met veel plezier op De Brug.
Samen met juf Annemarie geef ik dit jaar les aan groep 3/4 .
Juf Annemarie is er op maandag, dinsdag en woensdag.
Daarna neem ik het stokje van haar over op donderdag en vrijdag.

Als ik niet op/voor school aan het werk ben vind ik het fijn
om te wandelen, te lezen of naar muziek te luisteren.

In groep 3 en 4 gaan we dit jaar weer veel leren en beleven.
Samen gaan we aan de slag en maken er een fijn jaar van.


image.png

Mijn naam is Tessa v.d. Boogerd.

Dit schooljaar geef ik les aan groep 5 en 6.

Ik werk de hele week en sta dus alle dagen voor de groep.

image.png

Mijn naam is Wendy Overbeek, de nieuwe Intern Begeleider per 1 april 2019.

Ik heb twee kinderen, een zoon van 11 en een zoon van 12 jaar en woon met mijn gezin in het dorpje Cabauw nabij Lopik. Op de woensdagen volg ik de Master opleiding Ecologische Pedagogiek in Amersfoort.

In het Speciaal Onderwijs heb ik als juf veel ervaring opgedaan met kinderen met uiteenlopende ondersteuningsbehoeften. Ik kijk ernaar uit op De Brug aan het werk te gaan als Intern begeleider en zo het team te ondersteunen.

Ik geloof sterk in de kracht van verbinding tussen kinderen, ouders en school. Het spreekt me dan ook erg aan dat de missie van de school is bruggen te bouwen door verbinding en betrokkenheid bij elkaar. Ik hoop hier met veel plezier mijn steentje aan bij te dragen door mede verantwoordelijkheid te dragen voor een goede zorgstructuur in de school.

Op maandag en donderdag ben ik aanwezig op school.

Tot snel!Mijn naam is Marieke Kemp.

Samen met mijn man heb ik 2 jongvolwassen zoons en runnen wij een melkveehouderijbedrijf in het mooie IJsselstein. Naast de dagelijkse zorg voor ons gezin, al onze dieren en werkzaamheden op ons bedrijf draag ik dus ook de zorg voor de administratie op de Brug. 

De school waar onze jongste zoon ook zijn lagere schooltijd heeft doorgebracht.

De administratie op de Brug omvat voornamelijk de leerling administratie en de financiële administratie.

Vanaf februari ’18 zal ik naast de Brug ook als administratief medewerker aan de slag gaan op een andere Fluenta-school, De Ark in Vianen.

Dit jaar zult u me meestal terugvinden in mijn kantoortje achterin de school op de dinsdagmorgen.

image.png

Mijn naam is Boudewijn Nieuwenhuize.

Dit jaar mag ik groep 7 gaan doen. Ik heb er veel zin in om met de kinderen aan de slag te gaan. Voor de vakantie heb ik ze al even ontmoet. Hiervoor heb ik veel invalwerk gedaan op veel verschillende scholen en heb dat ook vaak in groep 7 gedaan.  

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen, 3 jongens waarvan er nog 1 op de basisschool zit in groep 5. Ik hou erg van zingen en doe dat ook op een koor. Verder vind ik geschiedenis en natuur leuke vakken om te geven.

Ik hoop op een plezierig, leerzaam en ongelooflijk goed jaar, samen met u.